Commentaren: 29
 • #29

  Magnus Alferink (zondag, 29 januari 2023 10:32)

  Laura is een hele fijne gastouder. Ze is actief, liefdevol en flexibel. Ze onderneemt veel met de kindjes en het is er altijd opgeruimd en gezellig. Evi is daarnaast ook erg lief naar de kinderen.

  Verder is Laura erg behulpzaam en communiceert ze goed. De kleine komt bij Laura sinds hij drie maanden is en we hadden aan Laura geen betere gastouder kunnen hebben.

 • #28

  Lina en Jeroen (zaterdag, 28 januari 2023 10:06)

  Wij hebben het enorm getroffen dat onze dochter Nora (2) bij Laura terecht kon. Laura is zeer professioneel en heeft passie voor haar vak. De kindjes hoeven zich nooit te vervelen en doen allerlei leuke activiteiten met elkaar. Onze dochter kijkt altijd enorm uit naar de dagen dat ze naar Buurtkids toe mag gaan. Fijn is dat je altijd op de hoogte gehouden wordt en je regelmatig foto’s krijgt doorgestuurd. Het is een fijn en warm tweede thuis. Een dikke aanrader!

 • #27

  Familie de Winter (woensdag, 08 december 2021 08:48)

  Wat hebben wij het getroffen met onze gastouder! Vanaf het eerste moment voelt onze zoon zich zo fijn bij Laura en de andere kindjes. Laura is erg lief voor de kindjes, maar ook erg betrokken. Daarnaast krijgen we gedurende de dag veel foto’s van Ferre, wat echt zo leuk is!
  De kinderen hoeven zich niet te vervelen want er is altijd wel iets te kleuren, knutselen of spelen. Kortom, wij zitten bij Laura op de juiste plek en laten onze zoon Ferre met een gerust hart achter!

 • #26

  Björn en Ellis (dinsdag, 19 oktober 2021 20:12)

  Ons zoontje gaat sinds afgelopen zomer (8 maanden oud toen) 2 dagen per week naar Laura. En daar zijn we echt heel erg blij mee.
  Ze heeft veel aandacht voor hem, we worden overdag via WhatsApp app heel leuk op de hoogte gehouden van dingen. Ook is er een heen en weer boekje waar veel zorg aan wordt besteed. Marijn was in het begin best eenkennig maar nu duikt hij zo bij Laura in de armen.
  Het voelt heel goed en we laten Marijn met een gerust hart bij haar! Echt een aanrader!

 • #25

  Sasha en Frank (zondag, 31 januari 2021 21:38)

  Onze zoon van nu 8 maanden gaat nu ruim vier maanden naar Laura en we zijn erg blij met haar! In het begin was het nog even zoeken omdat hij nogal hands on zorg nodig had om in slaap te komen maar Laura heeft geduldig met ons meegedacht en het gaat nu supergoed. We krijgen gedurende dag updates en foto's en ze denkt ook (op verzoek) mee over hoe we bepaalde dingen kunnen aanpakken. Communicatie gaat top via Whatsapp (en het heen en weer boekje) en er is altijd tijd aan de deur om even te vertellen hoe het gaat. Ook dochter Evi is een top 'hulp' en maakt onze zoon aan het lachen. Als je ook een tweede thuis voor je kind wilt als opvang ben je hier zeker op het juiste adres!

 • #24

  Therese (maandag, 24 augustus 2020 19:33)

  Onze zoon Rutger heeft 2 jaar lang een fijne en gezellige tijd gehad bij Laura! Rutger Starten bij Laura toen hij circa 4 maanden oud was. Laura is een betrokken gastouder die passie heeft voor haar vak! Ze is zeer gestructureerd, netjes, geordend, en bovenal erg lief voor de kinderen! Thema’s in de jaar kalender worden op een leuke manier voor de verschillende leeftijden gevierd en dat is leuk om te zien!
  Hier wordt veel aandacht en tijd ingestoken, wat wij als ouders leuk vonden om terug te zien.

  Rutger heeft het bij Laura altijd erg naar zijn zin gehad.
  Kortom: een fijne en betrouwbare gastouder!

 • #23

  Sjoerd en Jolande (zondag, 23 augustus 2020 20:30)

  Onze dochter Nine (Net twee) gaat sinds een paar maanden naar Laura. Ze heeft het super naar haar zin! Overdag krijgen we leuke foto’s van gezellige speeltaferelen met de andere kindjes, heel leuk om te zien hoe fijn ze aan het spelen is.
  Laura is zorgzaam en lief voor de kindjes, Nine gaat heel graag ‘naar Laura en Evi’.

 • #22

  Trudy (zondag, 17 november 2019 20:23)

  Laura is nu een maand de gastouder van onze twee dochters (3 en 1) en zowel de meiden als wijzelf zijn al helemaal gewend. Onze oudste speelt gezellig met de dochter van Evi en de jongste slaapt en speelt al ontspannen... Mega fijn!!

 • #21

  Sabine (donderdag, 21 maart 2019 10:49)

  Onze vorige gastouder is gestopt en wij zijn op zoek gegaan naar een gastouder voor onze 3,5 jarige zoon. Wij zijn bij Laura terecht gekomen en hebben een prettige kennismaking met haar en haar gezin gehad. Daarnaast heeft onze zoon een leuk speelmaatje van dezelfde leeftijd en dat is Laura’s dochter. Laura is flexibel, rustig, bekwaam en kan goed inspelen op de gevoelens van onze zoon. Wij worden goed op de hoogte gehouden door middel van berichtjes, foto’s en het bijhouden van een dagboek. Samengevat een prettige gastouder in de huiselijke sfeer.

 • #20

  Bert en Laurien (vrijdag, 14 september 2018 21:47)

  Wat is het fijn dat onze dochter een gastouderplekje heeft bij Laura. Ze gaat er inmiddels een half jaar naar toe en we zijn nog steeds erg blij met onze keuze. Laura is flexibel, staat open voor onze wensen (eetritme, slaapritme, wasbare luiers etc.) en houdt ons goed op de hoogte van de dag middels een dagboek. Ze is betrokken bij onze manier van opvoeden, houdt daar rekening mee en geeft ons professioneel advies wanneer we daarom vragen. Het is fijn dat ze voor alle leeftijden leuk en educatief speelgoed in huis heeft en tegelijkertijd de kinderen ook creatief uitdaagt waardoor ons huis volhangt met leuke knutsels!

 • #19

  Renske Leenders (dinsdag, 01 mei 2018 13:06)

  Vik gaat sinds oktober met veel plezier naar Laura, ik merk dat hij zich bij haar thuis voelt.
  Hij is aan het eind van de dag meestal niet vermoeider dan normaal, hij krijgt de rust die hij nodig heeft.
  Ik vind Laura heel deskundig en zorgzaam, als er iets met Vik is stuurt ze 's avonds vaak nog even een berichtje om te vragen hoe het gaat, erg lief!
  Kortom, een fijne en betrokken gastouder

 • #18

  Karin Hofman (donderdag, 17 augustus 2017 22:23)

  Onze kleine Semmie gaat sinds een paar weken naar Laura toe. Het voelde voor ons meteen goed en Sem was direct weg van Evi. We vinden het voor de kleine belangrijk dat hij met andere kindjes kan spelen, in een huiselijke sfeer. Laura stuurt foto's tussendoor en ik kan er terecht voor adviezen. Wij zijn dus erg positief!

 • #17

  Nathalie en Onne (vrijdag, 17 maart 2017 21:41)

  Nadat een half jaar met gemengde gevoelens bij het kinderdagverblijf kwam het bericht van Laura voorbij. Na een prettige kennismaking was de keuze voor ons snel gemaakt. Onze dochter voelde zich direct thuis en heeft in Evi een nieuw speelmaatje gevonden. Ook konijn Puk is favoriet. Het is voor ons heel fijn om onze dochter achter te kunnen laten zonder dat ze overstuur raakt en een vrolijk meisje op te kunnen halen. Ze voelt zich duidelijk op haar gemak en ook tussen de ouders klikt het goed. Heel fijn ook om tussendoor foto's en updates via Whatsapp te ontvangen. Het huis is schoon, opgeruimd en veilig. Laura is deskundig en gaat volledig mee in het ritme van onze dochter. We zijn heel blij dat we de keuze hebben gemaakt voor Laura als gastouder.

 • #16

  Jord & Mareike (vrijdag, 17 maart 2017 20:39)

  Sinds februari hebben wij Laura als gastouder voor ons zoontje van 4 mnd voor 2 dgn in de week!
  De keuze gastouder of kinderdagverblijf was al snel gemaakt!
  De eerste ontmoeting met Laura, Tom & Evi voelde meteen vertrouwd!
  Warme huiselijke sfeer die ons meteen aansprak!
  Laura houd ons regelmatig via WhatsApp op de hoogte hoe het gaat!
  Omdat Laura veel ervaring heeft als gastouder en ons zoontje ons eerste kindje is heeft ze regelmatig goede tips voor ons!
  Het huis ziet er schoon en goed verzorgd uit!
  Veel speelgoed aanwezig voor de kids!
  Kortom en erg fijn gevoel om onze kleine man bij Laura achter te laten!

 • #15

  Esther en Peter Jacobs (maandag, 27 februari 2017 20:36)

  Wegens omstandigheden waren we op zoek naar opvang voor onze dochter, we kwamen al snel bij Laura uit. Ondanks dat we al op kort termijn opvang nodig hadden en tijdelijk konden we toch bij haar terecht! We zijn ontzettend blij met haar. Onze dochter vermaakt zich prima, veel spelen en heerlijk knutselen. Saai is het nooit! Het huis is heel schoon. En het schriftje en af en toe berichtjes op de app vinden we ontzettend leuk! Kortom een hele fijne en goede Gastouder !

 • #14

  Susanne & Erik Janssen (zondag, 19 februari 2017 16:58)

  Wij wilden destijds heel graag een gastouder voor onze dochter, en met die keuze zijn we nog steeds blij. Het was wel een zoektocht naar een gastouder die aansloot bij onze wensen, maar daar voldoet Laura perfect aan. Ze heeft veel ervaring doordat ze vroeger bij een kinderdagverblijf heeft gewerkt. Als onze dochter niet uit de fles wil drinken, dan heeft Laura een flinke trukendoos om ervoor te zorgen dat ze toch wat binnenkrijgt. Ook denkt ze heel goed mee; we wisselen tips en adviezen face to face uit, maar ook via Whatsapp. En regelmatig krijgen we een leuke foto of een fimpje via Whatsapp! Aan het einde van de dag zijn we ook altijd benieuwd naar het boekje; daarin schrijft Laura dagelijks een leuk verslagje. Verder is het huis bij Laura heel erg schoon en opgeruimd en is het speelgoed dat bij Laura aanwezig is van goede kwaliteit en educatief. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk: onze dochter is aan het einde van de dag niet vermoeider dan normaal. Ze heeft het goed naar haar zin en voelt zich bij Laura op haar gemak. Dat vinden wij het allerbelangrijkste!

 • #13

  Marjon (dinsdag, 27 september 2016 21:52)

  Een betrouwbare oppas in een huiselijke en gemoedelijke omgeving.
  Wat ik zeker niet onbelangrijk vind,is dat Laura netjes is en haar huis schoon.
  Laura onderneemt veel met de kinderen en er is voldoende en leuk speelgoed voor ieder kind
  Kortom een plek waar je met een gerust hart je kind kunt achterlaten

 • #12

  Frank en Kim Delsink (maandag, 26 september 2016 11:46)

  Ian en Joe zijn altijd met heel erg veel plezier naar Laura gegaan. Laura is een lieve, zorgzame en betrouwbare gastouder waar wij de kinderen altijd met een goed gevoel naar toe brachten.
  Een kleinschalige opvang waardoor er tijd en aandacht is voor de kinderen. Laura onderneemt veel leuke dingen met de kinderen en is erg creatief. Kortom een hele fijne gastouder!!

 • #11

  Els van Dijke (donderdag, 15 september 2016 21:06)

  Onze zoon Boaz gaat inmiddels ruim 3 jaar met veel plezier naar Laura en sinds een paar maanden gaat onze jongste Joël er ook naar toe. Wat zijn wij blij met Laura: Boaz ging in eerste instantie als baby naar een kinderdagverblijf, maar kon daar niet wennen. Vanaf dag 1 vond hij de rust en regelmaat bij Laura en geniet hij van de gezelligheid en goede sfeer. Laura is erg lief voor de kinderen, biedt hen uitdagende activiteiten en speelgoed, biedt hen een herkenbaar dagritme en is zeer attent, gestructureerd en flexibel in de omgang met ons als ouders. De kinderen kunnen lekker buitenspelen in de kindvriendelijke en omheinde tuin en ze gaat regelmatig met hen op pad naar de eendjes en de markt. Kortom: wij zijn heel blij met haar als gastouder voor onze kinderen!

 • #10

  Karlijn Peters (woensdag, 14 september 2016 15:37)

  Laura is een fijne gastouder om mee samen te werken. Ze heeft haar opvanglocatie goed in orde en is pedagogisch erg sterk. De blije gezichtjes van haar opvangkindjes, de creatieve knutselwerkjes, het meedenken in de opvoeding en positieve reacties van ouders maken dat ik erg blij ben om Laura te mogen bemiddelen en begeleiden.
  -Karlijn Peters Gastouderbureau ViaViela

 • #9

  Romano en Stephanie Tatuhey (donderdag, 01 september 2016 09:54)

  Aan het eind van een kleine zoektocht naar een geschikte gastouder voor onze zoon Ryan zijn we bij Laura terecht gekomen. Tijdens de eerste kennismaking hebben we een goed en vertrouwd gevoel over gehouden. We hebben dan ook geen moment getwijfeld om de opvang bij Laura te doen. Ze onderneemt veel met de kinderen en is lekker creatief. Je merkt aan Ryan dat hij er met veel plezier naar toe gaat.
  Helaas gaan wij verhuizen anders was Ryan nog jaren bij je gebleven.

 • #8

  Wendy (woensdag, 24 augustus 2016 15:10)

  Wij hebben onze dochter Joy altijd met veel plezier naar laura gebracht, ze is creatief en vindt de aandacht voor kinderen erg belangrijk, verder is ze flexibel. Joy heeft er altijd erg fijn gespeeld.

 • #7

  Janneke (woensdag, 24 augustus 2016 12:37)

  Onze dochter Saar is altijd met veel plezier bij Laura geweest. Door de kleinschaligheid was er altijd tijd en aandacht. Daarnaast gaat ze vaak op pad met de kinderen. De markt op donderdag was favoriet bij Saar.

 • #6

  Marieke Boot (zondag, 21 augustus 2016 12:48)

  Wij hebben Suus altijd met plezier naar Laura gebracht! Kleinschalig, huiselijk en erg flexibel. Een betrouwbare gastouder waar je je kind met een goed gevoel achterlaat!

 • #5

  Luna (vrijdag, 19 augustus 2016 23:36)

  We are very happy with Laura. We can see that our 2-year old son is having a great time with her and is growing up very well. We feel the genuine care that Laura gives to our son, and as parents it gives us peace of mind knowing that we are leaving our son under the care of someone very trustworthy. Laura is not only a great gastouder but also a very nice neighbor, along with her husband Tom and their lovable daughter Evi.

 • #4

  Yvonne (vrijdag, 19 augustus 2016)

  We hebben onze zoon n jaar bij Laura gebracht en hij heeft het altijd erg leuk gevonden. Laura is flexibel en denkt mee. Ze werkt met thema's en er worden leuke dingen geknutseld. Kortom n fijne gastouder, aan wie je jouw kind met n goed gevoel aan toevertrouwd.

 • #3

  Ellen (vrijdag, 19 augustus 2016 09:35)

  Onze dochter was één van de eerste kinderen die Laura als gastouder opgevangen en verzorgd heeft. Onze dochter (en later onze zoon) hebben we altijd met een vertrouwd gevoel bij Laura gebracht.
  Laura is ook flexibel en denkt graag mee met knelpunten in de opvangtijden. Kortom een betrokken gastouder, die huiselijke kleinschalige opvang biedt aan kinderen.

 • #2

  Inge Trilsbeek (woensdag, 17 augustus 2016 20:57)

  Ons zoontje ging in zijn babymaanden naar Laura. We vonden de rust en het huiselijke erg fijn. Hij had het altijd naar zn zin! Zeker een fijne gastouder, in overleg was er veel mogelijk.

 • #1

  Leonie wansaoeboen (woensdag, 17 augustus 2016 20:42)

  Wij hebben onze zoon Nero bij Laura op de opvang gehad, leuke fijne huiselijke sfeer, alles goed voor elkaar. Hij ging altijd met plezier..